Baserade i Malmö sedan 2000 välkända med sin gröna profil. Vi utför alla typer av transport, från personbilar till lastbilar, till både företag och privatpersoner i hela Skåne, med både express- och finansiella tjänster. Om du vill ha en stabil, billig och snabb partner för dina leveranser är dina vi ert uppenbara val.

En automatisk bokningstjänst för persontransporter till och från din flygplats på alla större flygplatser och tågstationer i Sverige och Köpenhamns flygplats i Danmark. Vi har bilar anslutna från de flesta företag i regionerna och letar ständigt efter fler som passar in i tjänsten. Våra priser är baserade på att man registrera sin bokning själv online eller i vår App för taxibokningar som finns på Appstore och Google Play. Man kan också boka automatiskt via telefon.

Limhamns Taxi etablerat 1974.  Verksamheten har förändrats mycket under åren för att följa marknaden, idag är service inte viktig i Malmö utan priset, men hos oss kan kunden nu välja om Ekonomi, Business eller First Class. Vi har också specialiserat oss på att man förbokar sin bil.